Ano, bylo to v kapli Panny Marie a oddávající byl kanovník Dočekal.Celý obřad byl nahráván na kazetu, kterou jsem si za ta léta ještě nikdy neposlechla. .Měla bych to někdy udělat a zjistit , zda jsem byla i církevně oddaná . Civilní sňatek proběhl před tím a asi v purkrabství.Už si místo přesně nepamatuji.slavicekvac píše:Podle textu jsem usoudil, že to bylo ještě v kapli Panny Marie v malé věži. Ve velké věži by to bylo těžko. Na purkrabství neznám kapli, tam jsou veselky nejspíš civilní, tady šlo o církevní.Viola píše:V jaké kapli? Dnes se svatby konají v purkrabství.Dagmar píše:Karlštejn je moje srdcová záležitost.Vdávala jsem se tam a termín byl vybrán na narozeniny Karla IV. Už je to hodně let,ale stále si pamatuji , jak mi návštěvníci i s průvodcem šlapali po závoji a během obřadu v kapli mlel něco průvodce.
Václave, pokud si vzpomínám chodili jsme před svatbou na faru při kostelu sv.Fabiána a Šebestiána v Liboci. Nevíš náhodou, jak souvisí Liboc s Karlštejnem? Nebo v Liboci kanovník Dočekal v té době bydlel?