Svatováclavský sraz 2017
Moderátoři: elizabeth, Zany, Ježek, Katerina
- Viola
- Královna
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Re: Svatováclavský sraz 2017
Prosek by byl za mě ok.
Domlouváme se s Bětkou, jak dorazíme - máme příjezd na Hlavák v 11.39, odtamtud bychom mohly metrem vyrazit na ten Prosek, bylo by to ok?
Domlouváme se s Bětkou, jak dorazíme - máme příjezd na Hlavák v 11.39, odtamtud bychom mohly metrem vyrazit na ten Prosek, bylo by to ok?
Prosecká bazilika je moc pěkná (několikrát jsem tam byl), jenže to je tak na půl hodiny. http://www.hrady.cz/index.php?OID=3588
Chtělo by to ještě něco přidat, např. Dolní Chabry. http://www.hrady.cz/index.php?OID=5664
+ioh.m.p.
Chtělo by to ještě něco přidat, např. Dolní Chabry. http://www.hrady.cz/index.php?OID=5664
+ioh.m.p.
- Ježek
- Král
- Has thanked: 174 times
- Been thanked: 43 times
Na Staromáku výstava o textilní výrobě ve středověku: http://www.muzeumprahy.cz/od-nite-ke-ko ... h-prazanu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Případně TGM: http://www.nm.cz/Historicke-muzeum/Vyst ... saryk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Případně TGM: http://www.nm.cz/Historicke-muzeum/Vyst ... saryk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
A já se bohužel taky musím omluvit - neplánovaně se mi do tohoto termínu přesunulo česání jablek, které nemám kam jinam posunout ...
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
- Ingolf
- Vévoda
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 45 times
Kdo všechno teda může a mám vyjednávat ten Prosek? (a bylo by auto?, ty Chabry jsou ohledně MHD nešikovný), nebo to necháme jen na sraz ve městě v tomhle malým počtu..
Už nefunguje ten podnik U chupatýho ducha, ale poblíž je v historický budově restaurace, ceny jsou ale 230,- za většinu jídel nebo denní nabídka za 140,- http://www.konviktpub.cz/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Už nefunguje ten podnik U chupatýho ducha, ale poblíž je v historický budově restaurace, ceny jsou ale 230,- za většinu jídel nebo denní nabídka za 140,- http://www.konviktpub.cz/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- elizabeth
- Vévodkyně
- Been thanked: 5 times
Za nastalé situace se taky omlouvám, ale když nebude ani jedna z děvčat, taky se nezúčastním.
"Prima lex historiae est, ne quid falsi dicere audeat" (Cicero)
- Ježek
- Král
- Has thanked: 174 times
- Been thanked: 43 times
Tak to asi moc nemá smysl, když tam budeme 3 a z toho Ingolf po noční :/
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
-
- Královna
- Been thanked: 1 time
tak pojedte se mnoou do Warsavy - já zdrhnu z konference , a uděláme si sraz tam holky by určitě jely taky , co , dámy ?
nebo to posuňme .. domluvme jiný termín ..
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
Do Varšavy bych, Katko, jela hned - ale ne toho 28. 9. Jabka volaj!Katerina píše:tak pojedte se mnoou do Warsavy - já zdrhnu z konference , a uděláme si sraz tam holky by určitě jely taky , co , dámy ?
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
- elizabeth
- Vévodkyně
- Been thanked: 5 times
Už jsem Míše navrhovala 28. října, ale prý je to sobota a já bych asi nemohla přijet už v pátek, protože jsem si kvůli nemoci už musela vybrat hodně dovolené. No a na otočku, to asi nemá cenu jet. Ale každopádně je tady možnost, že bych přijela toho 28. před polednem do Prahy a odjela pak druhý den (v neděli).Katerina píše:tak pojedte se mnoou do Warsavy - já zdrhnu z konference , a uděláme si sraz tam holky by určitě jely taky , co , dámy ?
"Prima lex historiae est, ne quid falsi dicere audeat" (Cicero)
-
- Královna
Sakryš , to budu zase za brzdu - já už mám domluvené takové speciální setkání na Pálavě zrovna ten víkend - začíná se už v pátek a jsem závazně přihhlášená ..elizabeth píše:Už jsem Míše navrhovala 28. října, ale prý je to sobota a já bych asi nemohla přijet už v pátek, protože jsem si kvůli nemoci už musela vybrat hodně dovolené. No a na otočku, to asi nemá cenu jet. Ale každopádně je tady možnost, že bych přijela toho 28. před polednem do Prahy a odjela pak druhý den (v neděli).Katerina píše:tak pojedte se mnoou do Warsavy - já zdrhnu z konference , a uděláme si sraz tam holky by určitě jely taky , co , dámy ?
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
- Zany
- Vévoda
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Já jedu 13.10., ale to tam už asi nebudeš, co?Katerina píše:tak pojedte se mnoou do Warsavy - já zdrhnu z konference , a uděláme si sraz tam holky by určitě jely taky , co , dámy ?
-
- Královna
No opravdu doufám, že ne .. dnešní osmihodnová jízda stačila, vybrala jsem si tu nejblbější cestu co jsem mohla ... předělávám píseň Karpiny .. od ted bude znít .. Najvetšia diera je Náchod , Náchod , Náchod .. dobrá rit´je taky Jaroměř a Jaroměř .. v jaroměři jsem dostala z toho města depku a v Náchodě mě už málem kleploZany píše:Já jedu 13.10., ale to tam už asi nebudeš, co?Katerina píše:tak pojedte se mnoou do Warsavy - já zdrhnu z konference , a uděláme si sraz tam holky by určitě jely taky , co , dámy ?
Každopádně i když nevím , co si kolegové vzpomenou momentálně další Varšavu tak rychle posobě fakt neplánuju ..
- Zany
- Vévoda
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Jo, Náchod a Jaroměř, to jsou dva největší špunty, pak už to celkem jde. Býval ještě Łodz, ale co loni otevřeli obchvat už to tam sviští pěkněKaterina píše:No opravdu doufám, že ne .. dnešní osmihodnová jízda stačila, vybrala jsem si tu nejblbější cestu co jsem mohla ... předělávám píseň Karpiny .. od ted bude znít .. Najvetšia diera je Náchod , Náchod , Náchod .. dobrá rit´je taky Jaroměř a Jaroměř .. v jaroměři jsem dostala z toho města depku a v Náchodě mě už málem kleploZany píše:Já jedu 13.10., ale to tam už asi nebudeš, co?Katerina píše:tak pojedte se mnoou do Warsavy - já zdrhnu z konference , a uděláme si sraz tam holky by určitě jely taky , co , dámy ?
Každopádně i když nevím , co si kolegové vzpomenou momentálně další Varšavu tak rychle posobě fakt neplánuju ..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek