Jinak promiň za to mé nepřesné vyjádření, myslela jsem tím, že by bylo možná vhodné mít s sebou do NG více variant - samozřejmě z těch, které jsi už udělala.

Moderátoři: elizabeth, Zany, Ježek, Katerina
Jo, jo, určitě, to musí být hezky nakreslené, a nejen půdorysy ale I pohledy. Něco zkusím I na compu, I když ty program jsou takové .."jednoduché" .Viola píše:Aha.Mně osobně se víc líbí ty s těmi cestičkami, tj. formální 1 a 2.
Jinak promiň za to mé nepřesné vyjádření, myslela jsem tím, že by bylo možná vhodné mít s sebou do NG více variant - samozřejmě z těch, které jsi už udělala.
Můžeš.Katerina píše:1) Ježek (a ostatní) - pořád nevím napevno jak moc mohu spojovat tento projekt s naším Forem .. jdete do toho se mnou ? Pokud ano, bylo by dobré dát na začátek jednu až dvě věty jako naše představení .. máš už Ježi něco v hlavě , jak jsi zmiňoval v příspěvcích o těch datech ???
Ještěže Vlnas není Lomikár.Katerina píše:tak s pomocí Violky projekt vyleštěn a vyblýskán a dneska jsem napsala nesmělý majlík prof. Vlnasovi, že bych ho s ním ráda navštívila.
Tak hyn sa hukáže .. jak říkáme my Chodové ...
slavicekvac píše:Ještěže Vlnas není Lomikár.Katerina píše:tak s pomocí Violky projekt vyleštěn a vyblýskán a dneska jsem napsala nesmělý majlík prof. Vlnasovi, že bych ho s ním ráda navštívila.
Tak hyn sa hukáže .. jak říkáme my Chodové ...
Super!Katerina píše:Tak není - Lomikar. Sive přes sekretářku alr přece nám odpověd´- a kontakt přímo na paní kurátorku v Anežském klášteře s kterou si mám domluvit příští týden schůzku a konečně projektk představit .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Common Crawl Bot a 1 host