Vizitky
Moderátoři: elizabeth, Ježek, Katerina
- Ingolf
- Vévoda
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 45 times
Vizitky
Je tu někdo graficky a umělecky zdatný, aby vyrobil něco jako vizitky pro internetový stránky a fórum? Když vzpomenu na Zbiroh, tam se s náma průvodkyně zapovídala i mimo věci, co se týkaly samotnýho hradu a zajímala se, co všechno víme a odkud, tak tam by se nám nějaký kontakt na předání hodil.. Říkat ho ústně je nejisté a psát na kus papíru nedůstojné..
Stačil by nějaký podklad třeba s hradem a tři odkazy na hlavní stránky, fórum a facebook..
Stačil by nějaký podklad třeba s hradem a tři odkazy na hlavní stránky, fórum a facebook..
- Ježek
- Král
- Has thanked: 174 times
- Been thanked: 43 times
Re: Vizitky
Spolubydlící (studuje informatiku-grafiku) za víno nebo basu piv. Zejtra se na to vrhnu - zatím můžete psát návrhy, jestli hrad, iluminice, jednobarevný pozadí.Ingolf píše:Je tu někdo graficky a umělecky zdatný, aby vyrobil něco jako vizitky pro internetový stránky a fórum?
Další věc je tisk.
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Ingolf
- Vévoda
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 45 times
Pozadí bych viděl nejradši na hrad, kostel by mohl odrazovat, nějaká bílá paní by zase působila komerčně až podlézavě Iluminace ale taky může vypadat dobře.. popátrám a hodím sem něco..
- Laurentius
- Kníže
- Been thanked: 6 times
Taky se na to podívám a můžu vytvořit návrh. Napasuji to na nějaký hrad.
Může být tento text:
www.e-stredovek.cz
Středověk - stránky o historii, hradech, šlechtě
Diskuzní fórum zájemců o historii: www.e-stredovek.cz/forum
Facebook: www.facebook.com/estredovek
Může být tento text:
www.e-stredovek.cz
Diskuzní fórum zájemců o historii: www.e-stredovek.cz/forum
Facebook: www.facebook.com/estredovek
- Viola
- Královna
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
S tím bych souhlasila. Pokud jde o ten obrázek, viděla bych to jen na nějaký náčrtek hradu, aby ten tisk nebyl zbytečně drahý. Obrázek vlevo, text vpravo, co vy na to?Laurentius píše:Taky se na to podívám a můžu vytvořit návrh. Napasuji to na nějaký hrad.
Může být tento text:
http://www.e-stredovek.cz
Diskuzní fórum zájemců o historii: http://www.e-stredovek.cz/forum
Facebook: http://www.facebook.com/estredovek
- Ježek
- Král
Podle mne by to neměl být konkrétní hrad (nebo aspoň nějaký známý). Dávat vizitku s obrázkem Pražskýho hradu kastelánovi Karlštejna není podle mne nejlepší nápad.Viola píše: S tím bych souhlasila. Pokud jde o ten obrázek, viděla bych to jen na nějaký náčrtek hradu, aby ten tisk nebyl zbytečně drahý. Obrázek vlevo, text vpravo, co vy na to?
Obrázek vlevo, text vpravo.
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Laurentius
- Kníže
První pokus. No nevím. Nikdy jsem vizitky nedělal Rozměry si snad upraví nebo to můžu upravit a podle požadavků oříznout. Černobílá pro levnější variantu. Jinak mám písmo červeně. Můžu zkusit o víkendu i nějakou variantu s hradem (siluetou), když bude čas.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Laurentius
- Kníže
- Laurentius
- Kníže
Se mi líbí ta první černobílá!
Prožitek není to, co se vám stane, prožitek je to, jak naložíte s tím, co se vám stalo!
Vzdyť by to šlo v copycentru, ne,? Řezačku kdyžtak mám.Viola píše:Mně taky!acoma píše:Se mi líbí ta první černobílá!
Ale nebude ten tisk stát moc peněz?
Prožitek není to, co se vám stane, prožitek je to, jak naložíte s tím, co se vám stalo!
- Ježek
- Král
Nevěděl jsem, že umíš dělat v grafických editorech, Laurentie. Líbí moc. Co mne napadá, nemají vizitky nějaký standartní formát?
Taky se mi nejvíc líbí ten černobílý
Mám teda ještě řešit nějaký návrhy od spolubydlícího?
Taky se mi nejvíc líbí ten černobílý
Mám teda ještě řešit nějaký návrhy od spolubydlícího?
- Viola
- Královna
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Rozměry vizitek jsou 90x50 mm. Na A3 by se jim mělo vejít 24 (3 sloupce, 8 řádků).
Laurentie, když jsi takový šikovný grafik , jsi schopen ty vizitky takhle srovnat na stránku? Já bych s tím souborem zašla do copycentra a nechala to vytisknout. Asi na nějaký bílý tvrdší papír (čtvrtku), že?
Laurentie, když jsi takový šikovný grafik , jsi schopen ty vizitky takhle srovnat na stránku? Já bych s tím souborem zašla do copycentra a nechala to vytisknout. Asi na nějaký bílý tvrdší papír (čtvrtku), že?
- Laurentius
- Kníže
No grafik . Je to jen z editoru fotek. Srovnal jsem to přibližně na 90 x 50, ale jak to dostat nějak na stránku A3
- Laurentius
- Kníže
Zvládl jsem to napasovat aspoň na A4 - 10 ks. Trochu se ztratila ostrost. Uff.
Naposledy upravil(a) Laurentius dne 08 čer 2013 16:27, celkem upraveno 1 x.
- Laurentius
- Kníže
Ještě jsem to trochu doostřil. Pro čitelnost by to mělo být lepší.