Projekt ANEŽKA
Moderátoři: elizabeth, Zany, Ježek, Katerina
- Viola
- Královna
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Re: Projekt ANEŽKA
Aha. Mně osobně se víc líbí ty s těmi cestičkami, tj. formální 1 a 2.
Jinak promiň za to mé nepřesné vyjádření, myslela jsem tím, že by bylo možná vhodné mít s sebou do NG více variant - samozřejmě z těch, které jsi už udělala.
Jinak promiň za to mé nepřesné vyjádření, myslela jsem tím, že by bylo možná vhodné mít s sebou do NG více variant - samozřejmě z těch, které jsi už udělala.
-
- Královna
- Been thanked: 1 time
Jo, jo, určitě, to musí být hezky nakreslené, a nejen půdorysy ale I pohledy. Něco zkusím I na compu, I když ty program jsou takové .."jednoduché" .Viola píše:Aha. Mně osobně se víc líbí ty s těmi cestičkami, tj. formální 1 a 2.
A hlavně je k tomu I text , samozřejmě .
teda - zatím jen návrh textu - proč, kdy , jak a za kolik ..
A díky za výběr - taky se mi ty cestičky líbí - jen to bude ještě problem, protože je tam ten obří strom , naštěstí kmen je trochu víc vpravo dole, ne ve středu , ale dost to tam zakrývá. Blbý je, že se tam nedostanu, abych si to alespoň odkrokovala, aby to bylo přesnější. protože je to furt zavřený.
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
-
- Královna
Re: Projekt ANEŽKA - další krok
Ahoj - tak já se pomalu prokousala celým projektem k závěru - což je finanční náročnost a způsob financování , kde budu potřebovat od vás pár rad nebo informací ..
Finanční náročnost - to sestavím sama , už pro to mám většinu podkladů, vím kolik je čeho třeba a mám ceny z různých zahardnictví - jen ten povrch cestiček mi ještě chybí , to bude asi nejdražší ..
ale co potřebuji :
1) Ježek (a ostatní) - pořád nevím napevno jak moc mohu spojovat tento projekt s naším Forem .. jdete do toho se mnou ? Pokud ano, bylo by dobré dát na začátek jednu až dvě věty jako naše představení .. máš už Ježi něco v hlavě , jak jsi zmiňoval v příspěvcích o těch datech ???
2) Violko - potřebovala bych poradit s tím darováním .. mohly bychom to někdy probrat ???
3) slavíček - Václave - dala by se očekávat nějaká podpora třeba od středočeských farností -myslím např. pokud bychom šli tou cestou "svatebního" seznamu kytek a kdo co koupí - že by se udělala, až vymyslíme jak dle zákona, ta sbírka .. Daruj kytku pro Anežku - že bychom je také oslovili ????
Jakmile zapracuji tyto poslední body, tak mohu poslat celý projekt tomu, kdo bude mít zájem, že byste mi ještě třeba poradili jak to vylepšit ..
a samozřejmě .. kdo by chtěl pomoc s manuální prací - která bude moc zapotřebí .. tak dobrolníky vítám
Finanční náročnost - to sestavím sama , už pro to mám většinu podkladů, vím kolik je čeho třeba a mám ceny z různých zahardnictví - jen ten povrch cestiček mi ještě chybí , to bude asi nejdražší ..
ale co potřebuji :
1) Ježek (a ostatní) - pořád nevím napevno jak moc mohu spojovat tento projekt s naším Forem .. jdete do toho se mnou ? Pokud ano, bylo by dobré dát na začátek jednu až dvě věty jako naše představení .. máš už Ježi něco v hlavě , jak jsi zmiňoval v příspěvcích o těch datech ???
2) Violko - potřebovala bych poradit s tím darováním .. mohly bychom to někdy probrat ???
3) slavíček - Václave - dala by se očekávat nějaká podpora třeba od středočeských farností -myslím např. pokud bychom šli tou cestou "svatebního" seznamu kytek a kdo co koupí - že by se udělala, až vymyslíme jak dle zákona, ta sbírka .. Daruj kytku pro Anežku - že bychom je také oslovili ????
Jakmile zapracuji tyto poslední body, tak mohu poslat celý projekt tomu, kdo bude mít zájem, že byste mi ještě třeba poradili jak to vylepšit ..
a samozřejmě .. kdo by chtěl pomoc s manuální prací - která bude moc zapotřebí .. tak dobrolníky vítám
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
- Ježek
- Král
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 45 times
Re: Projekt ANEŽKA - další krok
Můžeš.Katerina píše:1) Ježek (a ostatní) - pořád nevím napevno jak moc mohu spojovat tento projekt s naším Forem .. jdete do toho se mnou ? Pokud ano, bylo by dobré dát na začátek jednu až dvě věty jako naše představení .. máš už Ježi něco v hlavě , jak jsi zmiňoval v příspěvcích o těch datech ???
Nejsem moc originální a zatím mne nic nenapadá - stránky a diskusní fórum, zabývající se středověkem jsou tvořeny nadšením amatérských zájemců - nechce se mi tam moc psát tu reklamní vycpávku - "jediné", "největší", "nejrozsáhlejší" - to se píše tam, kde to chybí.
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
-
- Královna
Díky moc oběma
Během zítřka bych vám poslala ten project už hotový - ovšem bez toho návrhu způsobu financování, abyste se na něj mohli podívat a říct mi své připomínky .
Během zítřka bych vám poslala ten project už hotový - ovšem bez toho návrhu způsobu financování, abyste se na něj mohli podívat a říct mi své připomínky .
- Ježek
- Král
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
-
- Královna
tak s pomocí Violky projekt vyleštěn a vyblýskán a dneska jsem napsala nesmělý majlík prof. Vlnasovi, že bych ho s ním ráda navštívila.
Tak hyn sa hukáže .. jak říkáme my Chodové ...
-
- Vévoda
- Been thanked: 3 times
Ještěže Vlnas není Lomikár.Katerina píše:tak s pomocí Violky projekt vyleštěn a vyblýskán a dneska jsem napsala nesmělý majlík prof. Vlnasovi, že bych ho s ním ráda navštívila.
-
- Královna
slavicekvac píše:Ještěže Vlnas není Lomikár.Katerina píše:tak s pomocí Violky projekt vyleštěn a vyblýskán a dneska jsem napsala nesmělý majlík prof. Vlnasovi, že bych ho s ním ráda navštívila.
-
- Královna
Tak není - Lomikar . Sive přes sekretářku alr přece nám odpověd´- a kontakt přímo na paní kurátorku v Anežském klášteře s kterou si mám domluvit příští týden schůzku a konečně projektk představit .
Tak držte palce -a hlavně jestli se domluvíme, tak kdo by chtěl pomoct, tak at´si na jaro připraví svaly. Ted´už toho moc neuděláme, tak na konci února tto musíme dohnat .. ..
a nehlaste se všichni
Tak držte palce -a hlavně jestli se domluvíme, tak kdo by chtěl pomoct, tak at´si na jaro připraví svaly. Ted´už toho moc neuděláme, tak na konci února tto musíme dohnat .. ..
a nehlaste se všichni
- Viola
- Královna
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Super!Katerina píše:Tak není - Lomikar . Sive přes sekretářku alr přece nám odpověd´- a kontakt přímo na paní kurátorku v Anežském klášteře s kterou si mám domluvit příští týden schůzku a konečně projektk představit .
- Ježek
- Král
Rejt ještě jde v pohodě (nemyslim Benedikta) - před hodinou sem to ještě dělal
Ale rád přijedu pomoct, skoro furt teď někde kopu a moc mi to ani nevadí.
Ale rád přijedu pomoct, skoro furt teď někde kopu a moc mi to ani nevadí.
- Ježek
- Král
Jak to vlastně vypadá?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 1136 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ježek
-
- 13 Odpovědi