Opraveno (tj. oprava špatného formátování, přidání obrázků, přidání štítků) 173 článků (34,8%), teď jsem opravoval hlavně Záviše a spol a články z cizích dějin (většinou od acomy), na který odkazuje wiki (tam je potřeba taky přelinkovat na nové adresy).
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... DyvepP_o4/ tady je seznam, kdyby někdo chtěl mít svůj článek opravený dřív, pište.
Budoucí články:
- dva díly o Zikmundovi L. od
@Napo_Leon - snad se to stihne do konce roku
- rejstříkové heslo Ctibor z Uherska od
@Simplex - taky do konce roku
- Páni z Říčan od
@boukaljan - po novém roce
Hotovo je další článek o Kapetovcích od Petra Mareše, já mám předělaný článek Život na Hradě a ještě Polsko-litevskou unii.
Dál je slíbeno od Moniky Černý zamyšlení nad historickými filmy (Žižka a podobně), Honza Malý William Marschal a ten fiktivní Jaroslav ze Šternberka, Bouky má hudební nástroje ve středověku. Já chci udělat periodizaci středověku (aby to chytalo náštěvníky), profily Bohuše z Drahotuš, Oldřicha z Drnholce a Bavora II. ze Strakonic, Polsko v 12. století (rozepsáno), výhledově Bitvu na MP a u Courtrai.
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.