A já to udělám k tomu, co jsem psala články, tj. Konradina, Záviše, atp.Ježek píše:Já sem na tom podobně Ale až budu sepisovat literaturu na diplomku (do půl měsíce), tak je povkládam, tak kde patří.elizabeth píše: PS: Jen se mi to nelíbí, protože to musím udělat já a dopředu upozorňuju, že na to nemám čas.
Možná by stálo za to někde napsat takové ty stěžejní věci jako jsou CDB, RBM, Zbraslavská kronika, Regesta imperii, MGH a Struktury panovnické moci mrskli někde společně všem celému vrcholnému středověku. Tj., aby někdo prošel ty zajímavé odkazy a vypíchl z nich to podstatné. Cms by mohlo dostat jeden odkaz, stejně jako mají německé listinné stránky (MGH).
Hm, a jak se to bude prektikovat u kapitol mimo období středověku? Těch se to doufám netýká...
To by asi šlo, samozřejmě, že spoustě z vás bych to schválila rovnou Jenže může opravdu nastat i situace, kdy se s doporučovaným dílem nebudu ztotožňovat...Viola píše:A co bys navrhovala? šlo by třeba, aby tam každý napsal něco podmínečně a správce by to musel schvalovat?elizabeth píše:Tak to by se mi fakt nelíbilo, protože za to, co tam bude(rozuměj ve šlechtě a i kdekoli jinde) vlastně ponesu jakousi odpovědnost, i když si tam kdokoli nebo leckdo bude moci napsat lecjakou pitomost, která se mu zdá vhodná a doporučeníhodná.