Ahojky,von Spernak píše:zaměstnání:správce zámku
vítám Tě u nás . Jakého zámku?
Moderátoři: elizabeth, Zany, Ježek, Katerina
To Tě ctí a taky Tě zde vítám, protože to jsi tady u svých. 3 z těchto osobností jsou i mé oblíbené.Vladislav z Ralska píše:...
Z historických osobností mám rád Přemysla Otakara II, Záviše z Falkenštejna, Elišku Rejčku a Jana Lucemburského
Díky. Vilém Dobyvatel a tapiserie z Bayeux? Máš nějaký dobrý vhled do výzbroje? Já stále dělám na svatováclavské přilbě, a normanky jsoucuchulainn píše:Ahoj,středověk je můj velký koníček.Nejvíce mě zajímájí křížové výpravy a stoletá válka.Poté také ranný středověk,období Viléma Dobyvatele nebo vikingské invaze do Británie za doby Alfréda velikého.Z našich dějin nejvíce Lucemburkové,ale také Přemyslovci.
Ano To je přesně on. Nějaké ty základy výzbroje a přileb mám,ale úplný znalec v tom také nejsem To to je dobrý s tou přilbou na které děláš. Jaký je na to vlastně přibližný postup?slavicekvac píše:Díky. Vilém Dobyvatel a tapiserie z Bayeux? Máš nějaký dobrý vhled do výzbroje? Já stále dělám na svatováclavské přilbě, a normanky jsoucuchulainn píše:Ahoj,středověk je můj velký koníček.Nejvíce mě zajímájí křížové výpravy a stoletá válka.Poté také ranný středověk,období Viléma Dobyvatele nebo vikingské invaze do Británie za doby Alfréda velikého.Z našich dějin nejvíce Lucemburkové,ale také Přemyslovci.
asi nejblíž Normani Rollo a svatý Václav jsou též blízko. Moje hlavní jsou Václavské legendy, datování. Vedlejší zájem nuimismatika denárů do Břetislava I. ten už mě nezajímá
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů