Až jsem Ti to napsala...? Aha, ono jsem to ani nepsala Tobě, ale Tvému školiteli. Ona je to tak trochu i mnou způsobená potíž, furt jsem se babrala v Závišovi a furt to nebylo dle představ. Tak dnes dopo jsem to konečně odeslala k pročtení, když už to snad dle představ je, i když furt jsou nejasnosti...Ježek píše:To mi vlastně došlo až teď, že ten Žemličkův Přemysl II. nám kříží poněkud plány ohledně sborníku, hlava já dubová ...
Sborník
- elizabeth
- Vévodkyně
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Re: Sborník
"Prima lex historiae est, ne quid falsi dicere audeat" (Cicero)
- Ježek
- Král
- Has thanked: 174 times
- Been thanked: 43 times
Jak řešim složitý teoretický problémy, tak mi často nedojdou základní souvislosti bohužel.elizabeth píše:Až jsem Ti to napsala...? Aha, ono jsem to ani nepsala Tobě, ale Tvému školiteli. Ona je to tak trochu i mnou způsobená potíž, furt jsem se babrala v Závišovi a furt to nebylo dle představ. Tak dnes dopo jsem to konečně odeslala k pročtení, když už to snad dle představ je, i když furt jsou nejasnosti...Ježek píše:To mi vlastně došlo až teď, že ten Žemličkův Přemysl II. nám kříží poněkud plány ohledně sborníku, hlava já dubová ...
Aby se to mohlo vydat nyní, tak by se to muselo uzavřít už třeba před půl rokem. A to se nepodařilo
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Ježek
- Král
Co my a to setkání ke sborníku?
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Ježek
- Král
Určitě 23.Viola píše:Odkdy jsi teda v Praze?Ježek píše:Co my a to setkání ke sborníku?
- Ježek
- Král
Sborník bude od příštího úterý v Brně!
- Ježek
- Král
Zejtra ráno sborníky v Praze (170) - objednávky zatím u mne. J.
- elizabeth
- Vévodkyně
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Já bych se o jeden, s dovolením, také přihlásila... Kdypak si zase uděláš výlet na sever Moravy?Jiří Motyčka píše:Doufám, že ten jeden pro mě mi předáš osobně v CR. Dík!Ježek píše:Zejtra ráno sborníky v Praze (170) - objednávky zatím u mne. J.
"Prima lex historiae est, ne quid falsi dicere audeat" (Cicero)
- Ježek
- Král
Nakonec až další čtvrtek
Vůbec nevim, jak to bude, kde budu a tak - v říjnu sem měl jet do Říma v listopadu do Krakova, pak se to tak seběhlo, že všichni byli po nemocnicích a zbytek rodiny volí zelený, takže jsou pro ně "já, tak řečený lidský práva a zvířátka" důležitější než rodina, takže o starání se o nemocný pokrevný zbylo na mne (o dobrosrdečnýho strejce, kterýho taky všichni využívaj). Jestli pozvání do Itálie ještě platí (musí to vypadat, že si strašně vymejšlim, abych tam nejel a fakt se klepu, abych si nezlomil nohu nebo neztratil někde peněženku a doklady), ta bych tam chtěl jet, co nejdřív - ve středu.
jestli to nevyjde, tak bych asi od čtvrtka do víkendu moh lítat po Praze a předávat sborníky.
Severní Morava vůbec, Chrudim je otázka času (příští pondělí je u nás zastupitelstvo - bude to dost sranda, když vládnoucí koalice nepřijde se skoro žádnýma návrhama a my se spoustou a taky sem zvědav jestli bude nějaký sebemrskačství zkorumpovaných lidovců), takže jako nebudu mimo ČR, tak asi o víkendu pojedu domů. Na svátky a Silvestra budu taky u nás.
Takže tak, bohužel
Vůbec nevim, jak to bude, kde budu a tak - v říjnu sem měl jet do Říma v listopadu do Krakova, pak se to tak seběhlo, že všichni byli po nemocnicích a zbytek rodiny volí zelený, takže jsou pro ně "já, tak řečený lidský práva a zvířátka" důležitější než rodina, takže o starání se o nemocný pokrevný zbylo na mne (o dobrosrdečnýho strejce, kterýho taky všichni využívaj). Jestli pozvání do Itálie ještě platí (musí to vypadat, že si strašně vymejšlim, abych tam nejel a fakt se klepu, abych si nezlomil nohu nebo neztratil někde peněženku a doklady), ta bych tam chtěl jet, co nejdřív - ve středu.
jestli to nevyjde, tak bych asi od čtvrtka do víkendu moh lítat po Praze a předávat sborníky.
Severní Morava vůbec, Chrudim je otázka času (příští pondělí je u nás zastupitelstvo - bude to dost sranda, když vládnoucí koalice nepřijde se skoro žádnýma návrhama a my se spoustou a taky sem zvědav jestli bude nějaký sebemrskačství zkorumpovaných lidovců), takže jako nebudu mimo ČR, tak asi o víkendu pojedu domů. Na svátky a Silvestra budu taky u nás.
Takže tak, bohužel
- Zany
- Vévoda
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Nechceš místo lítání po Praze svolat všechny případné zájemce na jedno místo a jeden čas, nejlépe do nějaké knajpy? Já sice sborník už mám, ale rád i tak rád ostatní uvidím...Ježek píše:jestli to nevyjde, tak bych asi od čtvrtka do víkendu moh lítat po Praze a předávat sborníky.
- Ježek
- Král
Jak nám nabízel Vláďa Havelka promo na sborník na zlenický akci (20 min přednáška) - máte nějaký návrhy.
Přednášel bych já (klidně se toho vzdám). Téma bych neviděl nějaký konkrétní článek, ale obecný, trochu kontroversní názor na Přemysla, uvozený sugestivní otázkou - Byl Přemysl II. úspěšný panovník/ Co zanechal svým potomkům král železný a zlatý
- lehce shrnutý jeho život, hodně obrázků, poutavá struktura projevu, narážka na sborník. příprava by netrvala zas tak dlouho
Co vy na to?
Přednášel bych já (klidně se toho vzdám). Téma bych neviděl nějaký konkrétní článek, ale obecný, trochu kontroversní názor na Přemysla, uvozený sugestivní otázkou - Byl Přemysl II. úspěšný panovník/ Co zanechal svým potomkům král železný a zlatý
- lehce shrnutý jeho život, hodně obrázků, poutavá struktura projevu, narážka na sborník. příprava by netrvala zas tak dlouho
Co vy na to?
- Ježek
- Král
Vbřeznu bych měl mít něco ke sborníku v Knihovně Antonína Švehly - až budu vědět víc, tak napíšu.
- Ježek
- Král
Měla by to bejt presentaceViola píše:Jako prezentaci?Ježek píše:Vbřeznu bych měl mít něco ke sborníku v Knihovně Antonína Švehly - až budu vědět víc, tak napíšu.
- Ježek
- Král
Nabídli mi v březnu pondělky a středy (tuhle asi nedám a 18. nemůžu). Ta přednáška bude zhruba stejná jako v Heralticích, takže spíš, pro ty, co nebudou na Vysočině - kdy se vám to hodí?