Výlety a výpravy
Moderátoři: elizabeth, Zany, Ježek, Katerina
-
- Královna
- Been thanked: 1 time
Re: Výlety a výpravy
Tos hodná, Viol, já můžu ale s Johníkem také dorazit, at jsme více flexibilní, a nezdržuji Vás.Viola píše:Já bych mohla nabrat Ježka (v Letňanech asi) a pak zajet pro Katku a sešli bychom se někde - kde?
Ted jen kam a v kolik - to je to oč tu běží !!!!
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
-
- Vévoda
- Been thanked: 3 times
Hm. Tak jako tak se obávám, že to nestihnu, dopoledne jsem sloužil a tahal gumy etc. Takže začínám teď... ((Zany píše:Nevím, asi si nerozumíme. Zdá se mi nelogické plánovat trasu, když sice znám zastávky, ale nevím, kdy na které z nich nich mám být. Já mám představu opačnou - ty řekneš že do kostela A se můžeme podívat v 10:00, do kostela B ve 12:00 , do kostela C v 11:00 atd... a podle toho se teprve ta trasa sestaví, ne naopak. Ty jsi ten, kdo určuje, podle tebe se trasa uzpůsobí.
Taky jak to vypydá nepojedu s Vámi, před Krkonošema musím ještě na farskou zahradu, jak žena zavelela...
- Zany
- Vévoda
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Ano, auto beru
čili jestli to dobře chápu, tak z kostelního programu stejně nic nebude, když Václav musí plejt zahrádku... protože i kdybys něco domluvil, tak asi někdo nesvěří klíče nám
čili jestli to dobře chápu, tak z kostelního programu stejně nic nebude, když Václav musí plejt zahrádku... protože i kdybys něco domluvil, tak asi někdo nesvěří klíče nám
-
- Královna
No skoro mi to bereš z klávesnice , když už budem ma Markvartickém zboží - V tom Hradišti, jak jsem ted koukala je i zajímavý kostel Narození Panny Marie , myslela jsem si i na Ješkovu Stráž, ale je tam snad jen nepřístupný dosti zdevastivaný zámek, není něco v Doksech.Viola píše:Co k tomu Bělá pod Bezdězem, Bezno (nebyl jsi tam nedávno?), Hradiště nad Jizerou, Mladá Boleslav (tam vím od Bětky o dobré hospě).
Zany, vř´ždyt ti Marvartici stavěli jak diví, že by se nějaký ten další hrad nenašel ???
já bych teda spíš ted potřebovala ještě nějaké ty nástěnné malby, ale co nadělám, když je to daleko ...
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
-
- Vévoda
Dám vědět, jak to dopadne, třeba to pater Ptáček zařídí a půjde to. To je největší objem z těch návrhů.Zany píše:Ano, auto beru
-
- Královna
No - jestli bychom si neměli dát nějaký deadline a pak raději už rozhodnout - bud kostely Velvarsko nebo Michalovice a markvartické dominium .
Ale fakt už bych to moc neprotahovala, a hlavně Violko, nezapomeň prosím tě na Ježka, ted jsem si s ním smskovala a jak on není na majlu, tak je odkázán na info přes mobil. Jakmile padne rozhodnutí, napiš mu prosím , kde ho vyzvedneš.
Díky - ted budu necelou hodku bez majlu, ale pak jsem zpět , to nevyhrožuji, jen že se domluvíme.
Ale fakt už bych to moc neprotahovala, a hlavně Violko, nezapomeň prosím tě na Ježka, ted jsem si s ním smskovala a jak on není na majlu, tak je odkázán na info přes mobil. Jakmile padne rozhodnutí, napiš mu prosím , kde ho vyzvedneš.
Díky - ted budu necelou hodku bez majlu, ale pak jsem zpět , to nevyhrožuji, jen že se domluvíme.
- Viola
- Královna
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Souhlasím s Katkou, měli bychom se rozhodnout a naplánovat, kam pojedeme. Na Ježka nezapomenu, akorát mě napadá, že když pojedem na Boleslavsko, asi pro Katku nezajedu.
-
- Královna
To nevadí, Johník je schopný provozu..jen to už rozseknout.Viola píše:Souhlasím s Katkou, měli bychom se rozhodnout a naplánovat, kam pojedeme. Na Ježka nezapomenu, akorát mě napadá, že když pojedem na Boleslavsko, asi pro Katku nezajedu.
-
- Vévoda
Dosud žádné řešení, takže je mi líto, snad příště.slavicekvac píše:Dám vědět, jak to dopadne, třeba to pater Ptáček zařídí a půjde to. To je největší objem z těch návrhů.Zany píše:Ano, auto beru
Ať se vám všem líbí náhradní program. Bude určitě hezky.
- Zany
- Vévoda
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Tak co to zkusit domluvit na příští víkend (sobotu), jestli tedy máš volno...slavicekvac píše:Dosud žádné řešení, takže je mi líto, snad příště.slavicekvac píše:Dám vědět, jak to dopadne, třeba to pater Ptáček zařídí a půjde to. To je největší objem z těch návrhů.Zany píše:Ano, auto beru
Ať se vám všem líbí náhradní program. Bude určitě hezky.
-
- Královna
Já bych se tedy také přikláněla k tomu to v tuto hodinu odpískat.
Můžeme to uskutečnit příště, ale to bych navrhovala se jak říká Ješek opravdu sesynchonizovat. Jen nevím, ten další víkend asi budeme slavit bráchovi narozky... ale to se doím až zítra.
Můžeme to uskutečnit příště, ale to bych navrhovala se jak říká Ješek opravdu sesynchonizovat. Jen nevím, ten další víkend asi budeme slavit bráchovi narozky... ale to se doím až zítra.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 5761 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Wladislaus
-
- 0 Odpovědi