Tekla píše:
tak pokud to vsem vyhovuje, nechala bych to na sobotu 5. 6. ve 14,00?
12:36 (+/- hodina zpoždění ČD) budu v Holešovicích ...
tak se muzem sejit klidne driv...
jak se vam jinak zamlouva ta sokolovna? ono tam ted asi ani nebude moc narvano, mozna bychom to mohli udelat i tam - stoly jsou tam dost velky i vevnitr - kdyby to venku neslo...
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
Mám v tom binec - ta zahrádka je v Podolí, nebo na Smíchově?
Podolská restaurace je skutečně lidovější a datum vysoké
Ale pokud by se jednalo o zahrádku na Palackého náměstí, proti mostu, u metra, tak tam také není špatně. Ceny pizz v relaci s velikostí jsou velmi přijatelné! Nebo to je nějaká úplně jiná restaurace? (Jen se obávám, že tam bude, na rozdíl od Podolí, v sobotu odpoledne plno)
To je tedy dilema - hlasitým polykáním a mlaskáním ruším kolegy a nemohu se rozhodnout. Ale jestli bude alespoň trošku hezky, já bych radši zahrádkuuu [-o<
Tak to vypada, ze jsme vetsinou poctu hlasu odhlasovali zahradku v Podoli. Kdyby se nejak dramaticky zhorsilo pocasi, muzem to jeste v patek s ohledem na aktualni predpoved zmenit. Ale i v Podoli se da sedet uvnitr.
Kateøina_z_Landštejna píše: budeme moci sedět venku! (a kouřit )
jj! dneska jsme tam byly s kolegynkou na obede a fakt tam dobre vari - a navic hotovka za 75... myslim, ze se naji i Jezek a mozna mu ani nebudu muset platit pivo
Kateøina_z_Landštejna píše: budeme moci sedět venku! (a kouřit )
jj! dneska jsme tam byly s kolegynkou na obede a fakt tam dobre vari - a navic hotovka za 75... myslim, ze se naji i Jezek a mozna mu ani nebudu muset platit pivo
Děkujeme všem za krásné pracovní odpoledne!
Bylo to moc fajn, jsme rádi, že se udělal kus práce a vaří tam tedy skutečně špičkově =D>:D
On je to historicky hodně zajímavý kousek Polska a má úzkou spojitost i s dějinami Čech - Piastowci, Václav II., Mikuláš Opavský, Boleslaw II. Plocki (nejdou mi polská škrtnutá "l"). A tématicky bude skvěle zapadat