Pokec o hudbě...
Moderátoři: elizabeth, Zany, Ježek, Katerina
èeská variace na indiány...:)
Prožitek není to, co se vám stane, prožitek je to, jak naložíte s tím, co se vám stalo!
- Przemysl de Nyestieyky
- Vévoda
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
R.I.P. SAHULA
Zrovna byl brutálně zavražděn jeden z mých nejoblíbenějších hudebníků František SAHULA. Už druhý den je toho plný internet, noviny a TV.
Doufám že ty zmrdi chcípnou v kriminále!
Re: R.I.P. SAHULA
jj vcera jsem si z nostalgie poustela na youtube prusu...Przemysl de Nyestieyky píše:Zrovna byl brutálně zavražděn jeden z mých nejoblíbenějších hudebníků František SAHULA. Už druhý den je toho plný internet, noviny a TV.
http://www.youtube.com/watch?v=X2g9F7MH ... _hudba_kot[
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
- Przemysl de Nyestieyky
- Vévoda
Mě se od Sahuly líběj spíš jeho vlastní alba. Hagen Baden a Tři Sestry jsou mi už tak přeposlechnutý, že z toho začínám mít kopřivku... Z Keltský noci festu jsme taky ze Tří sester odešli... Sahulovi to prospívalo víc bez nich.Tekla píše:..vcera jsem si z nostalgie poustela na youtube prusu...
jj, to nepopiratelne... ja jen ze ho mam s Prusou uz taknejak spojenyho... btw. tohle je Hagen Baden...Przemysl de Nyestieyky píše: Sahulovi to prospívalo víc bez nich.
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
- Przemysl de Nyestieyky
- Vévoda
Já zas s jeho řadovýma albama, až pak jsem zjistil, že dělal Fanánkovi Průšu ...nejdřív jsem nevěřil je to onTekla píše: ja jen ze ho mam s Prusou uz taknejak spojenyho...
- Ježek
- Král
- Has thanked: 177 times
- Been thanked: 45 times
http://www.skampararas.pl/koncerty/sub1.html
Totáči, Zvířata, Skampararas - polský Skáčko, na kterym sem začínal, Los fastidios - hvězdy protifašistického hnutí.
Proč se všechno soustředilo do tohohle termínu Na fesák do Velkopolska jsem pozván a na další akci v Mazovsku taky
Totáči, Zvířata, Skampararas - polský Skáčko, na kterym sem začínal, Los fastidios - hvězdy protifašistického hnutí.
Proč se všechno soustředilo do tohohle termínu Na fesák do Velkopolska jsem pozván a na další akci v Mazovsku taky
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Ježek
- Král
Skládám družinu na výpravu sem: http://www.wosp.org.pl/przystanek/2008/index.php/23/2
Má někdo zájem?
Má někdo zájem?
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
-
- Pán
- Been thanked: 2 times
Já můžu napsat spíš co neposlouchám Hip Hop a jiné klipy s černochy,(to není projev rasismu, to je názor na úpadek jejich pop music, jazzmeni jsou to stále špičkoví) No a pak dechovku, moc nemusím takové ty vínové lidovky, Evu a Vaška a muzikály.
Jinak miluju rokenrol v podání AC/DC. To je základní RnR skupina.
A ještě nesnáším Rolling Stones.
Jinak miluju rokenrol v podání AC/DC. To je základní RnR skupina.
A ještě nesnáším Rolling Stones.
"Bùh je všude, proto je i ve mnì, stejnì jako v Tobì"
- Ježek
- Král
vùdstok
Upoutávka: http://www.youtube.com/watch?v=hkcjIguaGgE
A třeba tahle kapela tam bude hrát: http://youtube.com/watch?v=aJSzrKb-7s4
A třeba tahle kapela tam bude hrát: http://youtube.com/watch?v=aJSzrKb-7s4
- Ježek
- Král
Zajímyvý projekt: http://www.zbb.cz/klasterzije/2008/klaster-zije/
- Ježek
- Král
No, něco jsem teď poslouchal na živo kapel, na hradech a na fesáku u Hlinska, tak to tady shrnu.
Když nepočítám kapely jako Divokej Bill, Kryštof, Monkey Bussines jako záruku dobrýho fesáku, tak výborný na Hradech byly Horkýže slíže, docela to rozjížděli a měli vtipný hlášky. Nejlepší byla pankáčská kapela Plexis, kytary měly výbornej zvuk, texty s myšlenkou a zpěvák měl fajný kvádro ...
Sunshiny jsem prospal a na druhym fesáku jsem o něčem přemýšlel - ono se to stejně moc nedá poslouchat
Zvířata si moc nepamatuju, ale bylo to celkem fajn, i když prý umí udělat lepší šou.
Volanti byli výborný, dobře to roztáčeli, jen škoda, že mne od tý doby bolí ohryzek.
Záviše sem prospal, ale prý měl co dělat, aby na to podium došel a hned přervala struna, ale *** na to a dohrál - prý zahrál i Cukráře ...
Celkem fajn byl Funktomass a Kulturní zřízenost, jen hráli brzo, v pohodě byly slovenský Ska2tonics.
Nejlepší kapela víkendovýho fesáku těsně ale přece Dukla Vozovna, pardubická melodická kvalita.
A Polemici nezklamali, fajnový pohodový Skáčko ...
Takže tolik moje hodnocení českých kapel, za týden těch světových ...
Když nepočítám kapely jako Divokej Bill, Kryštof, Monkey Bussines jako záruku dobrýho fesáku, tak výborný na Hradech byly Horkýže slíže, docela to rozjížděli a měli vtipný hlášky. Nejlepší byla pankáčská kapela Plexis, kytary měly výbornej zvuk, texty s myšlenkou a zpěvák měl fajný kvádro ...
Sunshiny jsem prospal a na druhym fesáku jsem o něčem přemýšlel - ono se to stejně moc nedá poslouchat
Zvířata si moc nepamatuju, ale bylo to celkem fajn, i když prý umí udělat lepší šou.
Volanti byli výborný, dobře to roztáčeli, jen škoda, že mne od tý doby bolí ohryzek.
Záviše sem prospal, ale prý měl co dělat, aby na to podium došel a hned přervala struna, ale *** na to a dohrál - prý zahrál i Cukráře ...
Celkem fajn byl Funktomass a Kulturní zřízenost, jen hráli brzo, v pohodě byly slovenský Ska2tonics.
Nejlepší kapela víkendovýho fesáku těsně ale přece Dukla Vozovna, pardubická melodická kvalita.
A Polemici nezklamali, fajnový pohodový Skáčko ...
Takže tolik moje hodnocení českých kapel, za týden těch světových ...
- Ježek
- Král
Do prčic, včera byli Zabili mi zolwia v Lovosicích - a já neměl, co dělat.
http://www.bekadilkos.org/zafest/08/vystupujici.html
http://www.bekadilkos.org/zafest/08/vystupujici.html
- Ježek
- Král
Woodstock Kostrzyn 2008
Vůbec jsem se nedostal k hudební stránce (která byla velmi pro mne krátká) Woodstocku v Kostrzynie nad Odrou na začátku srpna tohohle roku.
Hlavní scéna:
Na začátku celého spektáklu, ještě než začaly proslovy, zhruba 2 tisíce lidí skandovalo W³ochaty, jméno polské pankové kapely, která tam nebyla a myslim, že už ani neexistuje. Pak měl Jurek Owsiak, hlavní pořadatel, proslov a začalo hrát varšavský regé Daab (to sem zrovna hledal vlaky domů), výborný k práci na počítači.
Tohle je myslim v přestávce mezi kapelou Daab a Patheon Roccoco. Myslim, že ten obrázek na té obrazovce je spíš video z minulých ročník, než aktuální stav.
Na ty mexikány jsem se těšil, nestih jsem je když byli v Hradci nad Labem a já řešil sborník v Praze nad Vltavou. ti byli fantastičtí, co dokázali s publikem - rozskákat i dostat do kolen asi 5 000 lidí. Pak jim tam Poláci zpívali Sto lat a protože bylo výročí povstání ve Varšavě, tak i hymnu. Určitě nejlepší hudební zážitek celýho léta, i když jsem stál až na hraně poga (střízliv a obtížen brašnou a s půjčeným foákem).
Štvalo mne tam hasičský auto, co kropilo lidi. Muselo se mu uhýbat a ani mi takový horko nebylo a nechtěl aby mi zmokly věci v brašně (to se stalo až potom
Patheon Roccoco
Hlavní scéna:
Na začátku celého spektáklu, ještě než začaly proslovy, zhruba 2 tisíce lidí skandovalo W³ochaty, jméno polské pankové kapely, která tam nebyla a myslim, že už ani neexistuje. Pak měl Jurek Owsiak, hlavní pořadatel, proslov a začalo hrát varšavský regé Daab (to sem zrovna hledal vlaky domů), výborný k práci na počítači.
Tohle je myslim v přestávce mezi kapelou Daab a Patheon Roccoco. Myslim, že ten obrázek na té obrazovce je spíš video z minulých ročník, než aktuální stav.
Na ty mexikány jsem se těšil, nestih jsem je když byli v Hradci nad Labem a já řešil sborník v Praze nad Vltavou. ti byli fantastičtí, co dokázali s publikem - rozskákat i dostat do kolen asi 5 000 lidí. Pak jim tam Poláci zpívali Sto lat a protože bylo výročí povstání ve Varšavě, tak i hymnu. Určitě nejlepší hudební zážitek celýho léta, i když jsem stál až na hraně poga (střízliv a obtížen brašnou a s půjčeným foákem).
Štvalo mne tam hasičský auto, co kropilo lidi. Muselo se mu uhýbat a ani mi takový horko nebylo a nechtěl aby mi zmokly věci v brašně (to se stalo až potom
Patheon Roccoco
J ana festivaly nechodim, nikdy v zivote jsem nikde nebyl. Ale za to mam rad vaznou hudbu, hlavne gregorianske choraly, ale i operu.
Nejlepsi jsou: ERA, Gregorian Chaints,ale take Enya, Enigma- kdyz uz jsme u toho E.
Z klasiky mam rad ceskeho Dvoraka - (hlavne Stabat Mater, Requiem),
Mozart, Bach, Verdi...
Pop, rap, sky, punk- mi nic moc nerika. Ani ty finske lidove pisne, ktere zde maji lide tak radi.
Nejlepsi jsou: ERA, Gregorian Chaints,ale take Enya, Enigma- kdyz uz jsme u toho E.
Z klasiky mam rad ceskeho Dvoraka - (hlavne Stabat Mater, Requiem),
Mozart, Bach, Verdi...
Pop, rap, sky, punk- mi nic moc nerika. Ani ty finske lidove pisne, ktere zde maji lide tak radi.
- Ježek
- Král
Zvíøata
3.10. Sto zvířat v Chrudimi!
http://www.pitch.cz/
To je ta dobrá zpráva.
Ta lepší je, že jsem na privátě s kytaristou tý poslední kapely, co tam hraje, takže myslim, že kolonka vstupné je pro určitou skupinu lidí zbytečný plýtvání místem na plakátu.
Kdyby teda někdo chtěl na zvířata, není problém, ubytování by se taky našlo.
http://www.pitch.cz/
To je ta dobrá zpráva.
Ta lepší je, že jsem na privátě s kytaristou tý poslední kapely, co tam hraje, takže myslim, že kolonka vstupné je pro určitou skupinu lidí zbytečný plýtvání místem na plakátu.
Kdyby teda někdo chtěl na zvířata, není problém, ubytování by se taky našlo.
- Ježek
- Král
http://www.prostorabaton.cz/detail_akce ... 380&anch=2
kdyby náhodou ...
kdyby náhodou ...