Myslím si, že odkazy na edice listin dávám vždy přesně tak, jak se to má, a navíc přidávám i to, aby kdokoli si na to klikne, na onu listinu se v edici nebo regestu mohl dostat. Odkaz na monasterium dávám tehdy, když chci, aby byla fyzicky vidět listina samotná (např. kvůli špatnému opisu, pečeti apod.) a ačkoliv je to uděláno podle nejlepšího vědomí a svědomí, tak to nefunguje. Teda alespoň Tobě, ostatní to pravděpodobně ani nezkoušeli.Laurentius píše:Aha, on se tam dá změnit i jazyk . To je zase objev roku.elizabeth píše:Díky. Ale to je přesně to, kde to hledám i já a kde Ti nešly vidět moje odkazy. Teď jsem ale zkoušela namátkou své odkazy ve Falkensteinech a už zase fungují. Jak budeš mít chvilku, tak je také zkus a dej vědět. Akorát to nedělám přes suchen ale search , přece jen ta angličtina je jistější.
Hlásím, že přímé odkazy na listiny z Falkensteinů u mě nefungují. Vyzkoušeno na Exploreru i Firefoxu. Ale nijak to nevadí. Já si to dohledám. Když tak radši uvádějte, jako to dělá dobře Thovt, kde to je. Sice si to musíme najít, ale časem nemusí odkazy fungovat. Pak si CDM II bla bla bla, RBM bla bla bla, najdeme i bez odkazů.
Jedna technická: upozorňuju, že ty odkazy přes url jsou lepší, než sem jen vložit samotný odkaz na stránku, kvůli délce odkazu to nemusí fungovat. Typickým příkladem jsou odkazy z Regest imperii. Pokud jste schopni sem ty odkazy takto dávat a věřím, že většina je, tak to tak čiňte, vyhneme se možným problémům.