NE! Proč? To mě ani ve snu nenapadlo...Przemysl de Nyestieyky píše:...Takže´s čekal moji omluvu? ...
Já jenom na tvém místě, kdybych o daném SUBtématu (postavení a funkce žen v současných protestantských církvích) zhola nic nevěděl, vyjadřoval bych se o tom obezřetněji, méně suverénně, s menším despektem, pokud vůbec. Toť vše, co jsem se možná neobrataně pokusil naznačit výše.
A zkusils někdy reagoval na příspěvky dvou oponentů z druhé strany barikády v jednom tématu. Já několikrát! Věř, že nevíš, na který odpovídat dříve, kam dřív skočit. Dočkej času, já od toho neutíkám, ke všemu se ještě postupně dostanu, i když jsem už nechtěl...Przemysl de Nyestieyky píše:...To, že každý mluvíme o něčem jiném, jsem odvozoval z toho, že Ty´s nereagoval na mé nadhozené detaily, a zároveň´s stále cítil, že Ti naopak já nedostatečně odpovídám na ty Tvé...
Jestli jsi četl dobře můj příspěvek, o čemž by se dalo s úspěchem pochybovat, tak můj důvod pro uzamčení tématu byl podmíněný...Przemysl de Nyestieyky píše:...To však není žádným důvodem, aby admin uzavíral toto téma! Myslím že by mělo zůstat otevřené všem a ne být jeho osud závislý na odchodu jednoho nedůležitého z diskutérů....
A kdyby onen "nedůležitý diskutér" toto téma, nedej Bože, opustil, bylo by mi to líto, ale co horší, považoval bych to jednoznačně za moji vinu...