Moc hezký - ten Borotín mě tedy dostal - prolézali jsme ho loni v létě při cestě na dovolenou .. když jsem povlávala na té zídce nad rybníkem ve snu by mě nenapadlo jak masivně to původně vypadalo .. to jsou teda věci ...
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
Jinak v současné době se právě tvoří modely několika hradů z Českého středohoří pro letní plánovanou výstavu, o níž budu včas informovat.
Zatím byl zveřejněn jediný obrázek -hrad OLTÁŘÍK, v místním zpravodaji.
Rubáš z Hrádku píše:Jinak v současné době se právě tvoří modely několika hradů z Českého středohoří pro letní plánovanou výstavu, o níž budu včas informovat.
Zatím byl zveřejněn jediný obrázek -hrad OLTÁŘÍK, v místním zpravodaji.
Paráda, včera jsem pod Oltáříkem na Granátce rýžoval granáty se svým vnoučkem. Za hodinu a půl tak stovku, prodejných asi pět. Ale neprodáváme Model je pěkný, tak nějak jsem si to představoval.
Vespasian píše:Ty animace vypadaji skvele, jak moc velka vernost myslite ze to muze byt?
vytvářeli je profesionální archeologové, kteří se dlouhodobě jednotlivými objekty zabývají, takže maximální možná, na základě zjištěných vědomostí a relevantních analogií
Ano. Oba autoři- Ivan Lehký a Milan Sýkora jsou znalci. Musí se to brát stále jako rekonstrukce hypotetická, ale historická věrnost je opravdu maximální.