Výlety a výpravy
Moderátoři: elizabeth, Zany, Ježek, Katerina
-
- Královna
- Been thanked: 1 time
Re: Výlety a výpravy
Pokušiteli a rejpale !!!!
To víš, že bychom rády , kdybychom mohly !!! Je to nádhera. Fakt .
To víš, že bychom rády , kdybychom mohly !!! Je to nádhera. Fakt .
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
hmmm, také by se mi to líbilo . Já furt sedím u té blbé práce , termíny FÚ a výletů se stále nemohou nějak dohodnout.
Minulost není tøeba milovat, staèí jí rozumìt a nezapomenout, že konèí v budoucnosti. M.Ivanov
Zvu vás na noční prohlídky hradu Kost a to 9.7 a 10.7.2010.Bližší informace u mě na tel 602 288 602.
Maria
Volala jsem Tekle a napadlo nás, že bychom 28.10. mohly zrealizovat jednodenní výlet na Housku, Pecku a na Kost nakonec. Jel by někdo další s námi ?
Všechno je jinak.
Poznávej cesty Páně.
Poznávej cesty Páně.
- Viola
- Královna
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 8 times
já bohužel nemůžu, už mám něco domluvené.duli píše:Volala jsem Tekle a napadlo nás, že bychom 28.10. mohly zrealizovat jednodenní výlet na Housku, Pecku a na Kost nakonec. Jel by někdo další s námi ?
- Ježek
- Král
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 41 times
Já mám v pátek školu
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
-
- Vévoda
- Been thanked: 2 times
Hraju Mahlera, Beethovena a Pavla Proška. Ten poslední je kamarád, byl ředitelem hudebky v Kladně a varhaníkem v Družci. Tak na něj vzpomínáme jeho rapsodií. Výlet by to byl pěknej, vzal bych i manželku. Takhle půjde na koncertduli píše:Volala jsem Tekle a napadlo nás, že bychom 28.10. mohly zrealizovat jednodenní výlet na Housku, Pecku a na Kost nakonec. Jel by někdo další s námi ?
-
- Sedlák
Já byl minulý víkend na hradě Křivoklát,kde bylo také křivoklání(krámky,řemesla,historický šerm Merlet). Hrad i akce super,až na to počasí
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Nic není nemožné pro toho, kdo se snaží"
-
- Královna
Re: Výlety a výpravy- Ostrava a Opavsko
Ale žádná velká kvalita - vevnitř výstavy byla tma a umělé osvětlrní - venku pod mrakem ..
http://catherinelagrande.rajce.idnes.cz ... o_Slezska/
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
Moc pěkný ! Koupili jste si taky štramberské uši ? Je o nich pěkná štramberská pověst. Holky, měly jste pěkně !Katerina píše:Ale žádná velká kvalita - vevnitř výstavy byla tma a umělé osvětlrní - venku pod mrakem ..
Všechno je jinak.
Poznávej cesty Páně.
Poznávej cesty Páně.
-
- Královna
Já ne, koupila jsem je minule i mamince, a byly děsně hgnusný, i po naplnění všemi možnými dobrotami.duli píše:Moc pěkný ! Koupili jste si taky štramberské uši ? Je o nich pěkná štramberská pověst. Holky, měly jste pěkně !Katerina píše:Ale žádná velká kvalita - vevnitř výstavy byla tma a umělé osvětlrní - venku pod mrakem ..
Ale Viola si je dala jako dezert v Roubence , já šla do trhancce s lesními plody, to byla ovšem mňamka .. ale taková halda, že se to sníst nedalo. Zvláště po tom tataráku.
Teda, až ted´ mi došlo, jak jsme byly stylové .. dát si ve Štramberku tatarák, trhanec a uši
Ale mou srdeční záležitostí se stal opavský Hradec , už ted se mi po něm stýská. Ale na jaře tam jedem znovu, přidáš se ?
Doufám, že se dohrabu z choroby... Pořád to není ono.. Já už vůbec nic neříkám, radši.Katerina píše:Já ne, koupila jsem je minule i mamince, a byly děsně hgnusný, i po naplnění všemi možnými dobrotami.duli píše:Moc pěkný ! Koupili jste si taky štramberské uši ? Je o nich pěkná štramberská pověst. Holky, měly jste pěkně !Katerina píše:Ale žádná velká kvalita - vevnitř výstavy byla tma a umělé osvětlrní - venku pod mrakem ..
Ale Viola si je dala jako dezert v Roubence , já šla do trhancce s lesními plody, to byla ovšem mňamka .. ale taková halda, že se to sníst nedalo. Zvláště po tom tataráku.
Teda, až ted´ mi došlo, jak jsme byly stylové .. dát si ve Štramberku tatarák, trhanec a uši
Ale mou srdeční záležitostí se stal opavský Hradec , už ted se mi po něm stýská. Ale na jaře tam jedem znovu, přidáš se ?
Téééédy stylové jste byly na 100%
Všechno je jinak.
Poznávej cesty Páně.
Poznávej cesty Páně.
-
- Královna
No, já taky raději mlčím těím se na jaro, už aby bylo teplo.
- elizabeth
- Vévodkyně
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Dovolím si uvést na pravou míru, že jsme se nacházely na území Moravy a Slezska. Minimálně Štramberk a kus Ostravy na území Slezska neleží... Do Slezska se dá jistotně zahrnout Opava a asi i Hradec nad Moravicí.
"Prima lex historiae est, ne quid falsi dicere audeat" (Cicero)
-
- Královna
Co ´bys chtěla od nadutého Pražáka .elizabeth píše:Dovolím si uvést na pravou míru, že jsme se nacházely na území Moravy a Slezska. Minimálně Štramberk a kus Ostravy na území Slezska neleží... Do Slezska se dá jistotně zahrnout Opava a asi i Hradec nad Moravicí.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 5760 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Wladislaus
-
- 0 Odpovědi