Katerina píše:Úžasný !!!!!!!!!!!!!!!!! Moc díky . takhle pěkné fotky ty moje holky ještě neměly. A na duli je tam navíc krásně vidět, jak si je užívá.
Fotky jsou pěkný, protože jsou pěkný kobylky jinak technicky nic moc...
příště, až bude víc světla, budou snad lepší fotila jsem koníky poprvý v životě a než si člověk zvykne na ten jejich formát
jj, duli je tam pěkně holt jí je budeš muset zas někdy pučit na mazlení
kdybys je chtěla mít v originální velikosti, můžu ti je poslat přes úschovnu, tak kdyžtak písni...
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
Pro ty z vás, které na jaře byly obdivovat kostelík ve Starém Svojanově a ostatně i pro ty, co nebyli, aby viděli, o co přišli, jsem dopsal stránky kostela na našem serveru: http://www.hrady.cz/index.php?OID=8663
Zany, potěšil jsi moje srdce !!!!!!!! Moc povedené !!!!!!!!!!!!! Byla jsem tam hned zpátky!!!!!!!! Teď, když budu někomu básnit, kdeže jsem to byla, tak můžu dát odkaz na "hrady".
Pěkné! Já mám tu knihu o kostele - pěkná monografie s plánky a popisy fresek i kamenické výzdoby. Ráda zapůjčím
Duli - mohlo by tě zajímat, že je tam i seznam nejvýznamnějších rodin pohřbených na hřbitově - když prej jste "vodcamcaď"
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
Tekla píše:Pěkné! Já mám tu knihu o kostele - pěkná monografie s plánky a popisy fresek i kamenické výzdoby. Ráda zapůjčím
Duli - mohlo by tě zajímat, že je tam i seznam nejvýznamnějších rodin pohřbených na hřbitově - když prej jste "vodcamcaď"
Teklo, díky, příležitostně se kouknu, až se uvidíme. Podle mého pátrání tam asi nikdo nebude. Možná kdosi (a to nevím, zda byl opravdu z rodiny) zasáhl do dějin kostelíka. Pátrání mi zamrzlo před branami Zámrsku, kam budu muset. Teď, jak spoluvytvářím achiv rodokmenů našich psů z celého světa si archivářské práce cením víc a víc.
Jak to tu čtu, tak kolem 20.3. by se sešlo více lidí. Panenský Týnec je super, tam můžu vždy ! Co dalšího kolem navrhujete ? Podle toho bych jela nebo ne.
duli píše:Jak to tu čtu, tak kolem 20.3. by se sešlo více lidí. Panenský Týnec je super, tam můžu vždy ! Co dalšího kolem navrhujete ? Podle toho bych jela nebo ne.
20. 3. provozuji duchovní obnovu s farností Hnidousy, manželé s dětmi. Tak někdy příště.