Sborník
-
- Královna
- Been thanked: 1 time
- Jenže on je Ježek ! pro něj rody neplatí .floriš píše:Cítíš-li se dostatečně zženštilý, máš na ten ženský přechodník jisté právo. #-oJežek píše:Ten zmíněný pátek by marný nebyl - ještě obposílám všechny, ptajíc se na jejich páteční plány ...
Pátek 26.9. ??? Počítám s tím.
Když už jsme u sborníku, jedna malá technická poznámka - resp. dotaz, jak chcete uvádět odkazy na zdroje z Internetu, pokud nějaké budou - jen Internet , jak jsem to už občas viděla, nebo se budeme vypisovat s patřičnými stránkami ?
Biau seigneur, je vous prie chiérement et par la foi que vous me devés, que vous me menés si avant en bataille que je puisse férir un coup d´espée.
- Kateřina_z_Landštejna
- Vévodkyně
Ano, ano, všemi hlasy anoJežek píše:Ten Violin sklípek: http://smichovskyradnicnisklipek.o1.cz/ ... hp?id=1134 se mi zdá na dlouhé rokování o sborníku ideální ...
jj, jsem take pro sklipek!Kateøina_z_Landštejna píše:Sklípek, ANO!
takze kolik nas bude? (kvuli pripadne rezervacce)
zatim vime ze sve ano uz nam dali:
Viola, Katerina, Landstejni 2x, Jezek, floris, Tekla...
co Elizabeth? Betty! Prijedes uz v patek?
asi budu muset poslat obeznik a zjistit, jak to vypada se zbytkem
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
- elizabeth
- Vévodkyně
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Omlouvám se, vykecávaám se, ale že bych se vyjádřila k tomu co mám, to musím být požádána.Tekla píše: co Elizabeth? Betty! Prijedes uz v patek?
My máme v pondělí po sv. Václavu v práci životně důležitou návštěvu našich amerických šéfů, tak to ještě nemohu slíbit s jistotou, ale snad to vyjde, třeba jen s pozdním příjezdem( v 16:15 odjezd z NJ). Problém je, že to nebudu vědět dřív než ve čtvrtek možná i až v pátek ráno... To jsou ti Amíci, svátek sv. Václava nesvátek, přijedou na kontrolu kam investují své peníze...
"Prima lex historiae est, ne quid falsi dicere audeat" (Cicero)
- elizabeth
- Vévodkyně
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Ve 21:00 na Florenc.Viola píše:Počkej, v kolik by ses teda dovalila do Prahy?elizabeth píše:...snad to vyjde, třeba jen s pozdním příjezdem( v 16:15 odjezd z NJ)...
A nejdřív, co bych mohla dojet tak je 18:32 Pendolinem, pokud mě někdo hodí do OVY.
"Prima lex historiae est, ne quid falsi dicere audeat" (Cicero)
- Ježek
- Král
- Has thanked: 174 times
- Been thanked: 43 times
Tohle je nejhorší možný řešení nebo nejlepší - čili, že kdyby byl osud přízniv, tak by se mohlo jet dřív?elizabeth píše: v 16:15 odjezd z NJ).
Od kolika to tak plánujete? Od 4 nejdřív?
Pátky budu mít volný, nevím jestli se budu domů vracet už ve čtvrtek (těžko). Pro mne by bylo nejlepší jet rovnou do Prahy, na ten začátek, ale neměl bych klíče od kanceláře (zřejmě) a musel bych někde přespat ...
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Kateřina_z_Landštejna
- Vévodkyně
Ohledně přespání stále platí má nabídka víceméně volného bytu 2+k.k. na Proseku.Ježek píše:Tohle je nejhorší možný řešení nebo nejlepší - čili, že kdyby byl osud přízniv, tak by se mohlo jet dřív?elizabeth píše: v 16:15 odjezd z NJ).
Od kolika to tak plánujete? Od 4 nejdřív?
Pátky budu mít volný, nevím jestli se budu domů vracet už ve čtvrtek (těžko). Pro mne by bylo nejlepší jet rovnou do Prahy, na ten začátek, ale neměl bych klíče od kanceláře (zřejmě) a musel bych někde přespat ...
Je tam leguán, ale ten chodí spinkat v 18:30 (zhasne mu červená žárovka ) a je to býložravec (tedy zatím nežere lidi). Vstává v cca 07:00 (žárovka začíná svítit v cca 7:15).
Přespání ZDARMA!
Volo, multum, statim!
ja jsem pro ten "tvuj" sklipek... a co se tyce hodiny - asi driv nez v 18,30 se mi dorazit nepovedeViola píše:Přátelé, kamarádi,
prosím prosím, shodněme se už definitivně na nějaké hospě a hodině, půjde o pátek večer a mohlo by být plno. Já to klidně půjdu zamluvit, v tom není problém.
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...