Pokec o hudbě...
Moderátoři: elizabeth, Zany, Ježek, Katerina
- Przemysl de Nyestieyky
- Vévoda
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
russian & japanese
Já poslední dobou ulítávám "na východ" ...třeba japonský Yum! Yum! Orange, The Portugal Japan, ATP, Akira Yamaoka ... nebo pak na bližším východě (Savětskyj sajuz) se mi líbí PostScriptum, MoskovSKAya, Ленинград, 44 Leningrad, Flëur, Колбас'Ska....
- Ježek
- Král
- Has thanked: 174 times
- Been thanked: 43 times
Re: russian & japanese
To jsem poslouchal na tom rádiu - do se mi docela líbilo, stejně jako Reel Big Fish, nebo Catch 22Przemysl de Nyestieyky píše: MoskovSKAya
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
- Przemysl de Nyestieyky
- Vévoda
Re: russian & japanese
MoskovSKAya se mi taky líbí a Reel Big Fish jsem si koupil na CD v Anglii... oni jich ale maj víc...Ježek píše:To jsem poslouchal na tom rádiu - do se mi docela líbilo, stejně jako Reel Big Fish, nebo Catch 22Przemysl de Nyestieyky píše: MoskovSKAya
- Jiří Motyčka
- Vévoda
- Ježek
- Král
- Has thanked: 174 times
- Been thanked: 43 times
jazz
Může někdo doporučit nějaký jazz k večerní práci na PC?
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
Já jsem Ba i na portě hrával,třikrát jsme byli i vítězi severočeské porty.V té době byli výborní Marsias,Petr,Michnová,Kalandra.Taky jsme hráli s Brontosaury-Bř.Nedvědové.Ale duší jsem hard rocker.Díky rambajzu už moc neslyším hluboké tóny.Jak tu hráli Deep Purple,Ozzy Osborn hned jsem tam byl,ale taky zklamán.Ozzy pobíhal jak můj děda vpětasedmdesáti,párplové to taky chvílema nemohli udejchat.Ale doporučuji-kytarista párplů Ritchie Blackmor dal dohromady kapelu Blackmor Night.Tento fenomenální kytarista se inspiruje gotikou,hrají většinou na akustické nástroje.Perfektní relaxace mnohé skladby vychází ze středověkých balad.Možná by se vám to líbilo.Georg
- Przemysl de Nyestieyky
- Vévoda
Blackmore
Na lehce gotické a zvláště renesanční tóny tam člověk opravdu narazí... Blackmore´s Night je příjemná hudba zvláště díky ženskému zpěvu Candice Night. Ale bohužel je to velice lehce stravitelná hudba, které se člověk brzy "přejí"...Anonym píše:...Blackmor Night...vychází ze středověkých balad.
Re: Blackmore
a ráda také poslouchám Dead Can DancePrzemysl de Nyestieyky píše: Blackmore´s Night je příjemná hudba zvláště díky ženskému zpěvu Candice Night.
já taky..Dagmar píše:a ráda také poslouchám Dead Can DancePrzemysl de Nyestieyky píše: Blackmore´s Night je příjemná hudba zvláště díky ženskému zpěvu Candice Night.
Prožitek není to, co se vám stane, prožitek je to, jak naložíte s tím, co se vám stalo!
- Przemysl de Nyestieyky
- Vévoda
To se také dobře poslouchá...Dagmar píše:a ráda také poslouchám Dead Can Dance
Zrovna mi tu hraje taky jedna "relaxace" od jedné české japanistky (Nory Grundové) skupina >>Maya<<.
- Przemysl de Nyestieyky
- Vévoda
post-punk
Ale kdo taky poslouchá "post punk"?Dagmar píše:No to je fajn, že máme tolik společného
Třeba kapely jako Theatre of Hate, Lords of the New Church, The Damned, Magazine...
Tak to jsi mě dostal,skutečně harmonie a vedení melodické linky je většinou renesanční/před chvílí jsem si to projel.Ale mne tam fascinují klasické kytarové skladby hraný rockovým drajvem.A zpěvaček s takovým příjemným hlasem je v Britanii dost. Podobná je Lorrenna McKennett.Ale myslím ,že je výrazově lepší.I když je to takové zpopíkované,mám stejně v tomto směru nejradši éterickou Enyu.GeorgPrzemysl de Nyestieyky píše:Na lehce gotické a zvláště renesanční tóny tam člověk opravdu narazí... Blackmore´s NightAnonym píše:...Blackmor Night...vychází ze středověkých balad.je příjemná hudba zvláště díky ženskému zpěvu Candice Night. Ale bohužel je to velice lehce stravitelná [..
Naposledy upravil(a) Georg dne 15 kvě 2007 21:56, celkem upraveno 1 x.
George Santayana "Kdo zapomina na minulost, bude si ji muset zopakovat".
natural
jj - natural - hudba meho teenagerskeho obdobi kdepak je jim konec?Georg píše:Na vejšce jsme dali dohromady kapelu Gorgony.Jenže pak jsme odešli starší na vojnu.A byl konec.Ti mladší Bratři Hrové,Anděl-dnes majitel časopisu Muzikus,pokračovali rokově jako Natural a měli i hit Já nato mám.Georg
Tekla. Z pekla? Kdepak! Z nebe. Trochu to tam zebe...
¨Vloni jsme měli takovýho spicha v Praze.Bohužel mladší z Hronů umřel.Jirka má prodejnu ,Hudebních nástrojů u Václaváku,ale prý vydělává velké peníze na obchodech se starými huslemi které shání v bývalých bratrských státech a posílá je do Japonska a pod.Anděl mne překvapil., má ten časopis, velice renomovaný a nějaké hudební webyDlouho nehráli ale prý zase trochu začali jenom ale na soukromých akcích přátel.Georg
George Santayana "Kdo zapomina na minulost, bude si ji muset zopakovat".