studuji historii na MU, za týden mám zkoušku z výše uvedeného předmětu. Požadavkem je jedna kniha ( mám ) a 4 vědecké články ( 2 v polštině ). S těmito články mám problém, nevíte, kde je sehnat? Nejlépe na internetu k nahlédnutí.
Předem moc děkuji

Moderátor: Ježek
Sem línej chodit na IS - učí to Friedl?Patrik.S. píše:Zdravím všechny historiky,
studuji historii na MU, za týden mám zkoušku z výše uvedeného předmětu. Požadavkem je jedna kniha ( mám ) a 4 vědecké články ( 2 v polštině ). S těmito články mám problém, nevíte, kde je sehnat? Nejlépe na internetu k nahlédnutí.
Předem moc děkuji
Patrik.S. píše:Zdravím,
rád bych poděkoval Ježkovi, díky kterému mám již dva články v polštině hotové. Zbývá mi vás jen poprosit, zdali neznáte / meáte nějaké dva vědecké články o polských dějinách ( 18, stol. - 1989 ) v elektronické podobě.
Děkuji moc
Ctes polsky? Pokud ano, tak mozna tady najdes :Patrik.S. píše:Zdravím všechny historiky,
Předem moc děkuji
Mam jeden PDF od Jeżka, je tam par clanku v cestine, mohu poslat e-mailem.Patrik.S. píše:Právě máme mít dva články v polštině ( mám ) a dva v češtině ( mám jeden ) a potřebuji ještě jeden. Nevím, jak by se na to tvářil :-/
to je onPatrik.S. píše:Není to ten ze Slovanského přehledu?