Svatojířský klášter v Praze
Moderátor: Ježek
-
- Rytíř
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 44 times
Svatojířský klášter v Praze
Od Karla Pacovakého jsem před nedávnem četl jednu studii, která se pochopitelně věnovala konventu, ale NLN by se fakt mělo zamyslet nad cenovou politikou ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Ježek
- Král
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 41 times
Re: Svatojířský klášter v Praze
Není ta cena nějaký překlep?
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
-
- Rytíř
Jasně že je. Ale přišlo mi to vtipný a jak jsem koukal na stránky Lidovek, tak už to nemají ani v PŘIPRAVUJEME. Nevím jestli si toho ještě někdo všiml či to po dotazech stáhli. Urban asi potřebuje prachy na Vánoce. Neznáš autora?
- Ježek
- Král
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 41 times
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów.
-
- Rytíř
Na to kde působí jsem koukal a čerstvej absolvent to zrovna není, ale aniž bych se považoval za znalce, tak mě překvapilo, že jsem doteď nenarazil na žádnou studii. A to, že mu vydaj knížku, mě jenom dorazilo. I když obsah publikovaný na stránkách Lidovek se mi líbil.
- Zany
- Vévoda
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Já jim psal na FB, neodpověděli, ale druhý den knížku na webu už neměli. Kosmas ji vede jako připravovanou: https://www.kosmas.cz/knihy/510664/svat ... dhusitske/
-
- Rytíř
Já jsem Lidovkám psal jen jednou za kovidu a klasicky přes mail a odpověděla mi asi za dva dny sekretářka. S troškou ironie jsem se zeptal, kdy Urban dodá druhý díl Lichtenburků, který kdysi sliboval.Zany píše: ↑08 pro 2023 18:15Já jim psal na FB, neodpověděli, ale druhý den knížku na webu už neměli. Kosmas ji vede jako připravovanou: https://www.kosmas.cz/knihy/510664/svat ... dhusitske/
-
- Rytíř
Důležitý je podtitul očima pisatelů doby předhusitské, protože kniha se věnuje především druhé polovině 14. století. A z části především sboru kanovníků, který byl ke konventu připojen asi v polovině téhož století.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek