Ježek píše:Viola píše:Mám pocit, že ten profil nesplnil naše očekávání - máte nějaké nápady, jak jej oživit nebo co do něj psát, abychom vytvořili větší kontakt s přáteli? Ještě tam musím nahrát fotky, až budu mít chvilku, nicméně reakce od přátel je v zásadě nulová.
Podle mne to splnilo větší návštěvnost, větší diskutovanost spíš ne, ten profil mohl mít víc lidí, než jen 60.
Furt čekám na ten úvodní obrázek, ale to nic nezmění.
Popřemejšlim o tom, jiný řešení než kvantitativní (víc příspěvků) mne zatím nenapadá.
Byla větší návštěvnost, takže to účel částečně splnilo, teď ještě ten větší kontakt, větší zapojení.. Záleží, jakou skupinu lidí chceme oslovit, jestli vysokoškoláky, co studují historii nebo humanitní vědy, tam jsou mpžná rezervy.. Ale může haprovat, že nejsme až na výjimky profesionální historici a že nenalezneme společnou řeč, i když toho bych se nebál, nebo že vysokoškolák nebude mít zájem věnovat se předmětu studia ve volném čase, když si potřebuje odechnout.
další skupina jsme asi my, kdo se věnuje historii více, vyhledává knihy nebo informace, a ten se nám dostane v rámci hledání, no a poslední skupina, kdo se historií zabývá, baví ho, nebo ho zajímá jen něco.., a pro stuhle skupinu můžeme nabídnout asi něco jako poradnu.. od založení fb stránek jsem tu zaregistroval asi dva dotazy od nových lidí, tak jestli to souvisí se založením fb, tak z toho vyplývá, co po nás asi chtějí - zeptat se, poradit se.. dal bych na naše stránky téma, kde by se zodpovídaly dotazy lidí zvenku, a přímo na to téma odkaz na facebooku s dovětkem "tady se ptejte"